donderdag 29 augustus 2024

Geen inspiratie? Dan maar een kleurplaat

Je kunt wel zeggen dat wij weten hoe we vakantie moeten vieren. Jij in Griekenland en ik in Italië. We komen tot rust en gaan op in de samenleving aldaar, tenminste dat denk ik. Niks geen (dubbele ontkenning) spectaculaire activiteiten. Alleen een beetje rondvaren en -hangen, proberen te mingelen (Engels leenwoord) met de plaatselijke terrasbevolking(?).

Maar er is ook een verschil. Jij hebt je inspiratiebronnen, ook tijdens de vakantie. Ik heb geen idee gehad wat ik zou maken. 

Jij hebt echt mooie tekeningen gemaakt van die schattige dames in de boot, een superillustratie bij het gedicht over de zwartfigurigen die tot in den treure rond de vaas dansen met hun knokige knieën.

Die staat nu te pronken in onze boekenkast

Ik heb alleen wat zitten prutsen met bloemetjes en citroenen. Niet de moeite waard om hier te tonen.

Daarom neem ik, voor deze blog, mijn toevlucht tot iets dat ik voor de vakantie maakte, toen ik nog inspiratie had. Een kleurplaat, gemaakt voor het Krasproject met S.H.

Je kunt hem downloaden, vergroten, printen en inkleuren. Hierbij nodig ik ook de "talrijke" lezers van onze blog uit dit te doen. En als ik van het resultaat een foto krijg dan ben ik helemaal blij. Die wordt vervolgens, met uw toestemming, op dit platform getoond.

Er is ook een versie met tekst. Enkele flarden van uitspraken van S.H. tijdens de poseersessies. Ook leuk om in te kleuren en aan te vullen.